Νυφικά

Details: Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας Νυφικά και φορέματα κατόπιν παραγγελίας. Ράβονται στα μέτρα σας και με οποιαδήποτε παραλλαγή θέλετε εσείς. Φιλοξενούμε όλα όσα χρειάζεται μια μέλλουσα νύφη, ώστε να γίνει το επίκεντρο της βραδιάς. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά για έναν ξεχωριστό γάμο, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε οι δικές σας επιθυμίες, η φαντασία και η δημιουργικότητα να γίνει ο καταλύτης για μια άψογα οργανωμένη τελετή, επιλέγοντας νυφικά και από οίκους του εξωτερικού αλλά και από ελληνικές δημιουργίες στα μέτρα σας φτιαγμένες από μετάξι, ταφτά, δαντέλες κεντημένες με κρύσταλλα swarovski και πέτρες στο χέρι. Πιστεύουμε ότι ο γάμος πρέπει να είναι η στιγμή που πάντα ονειρευόσασταν αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το γούστο σας. Ακόμα στο χώρο μας θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές όπως ασορτί μπομπονιέρες, λαμπάδες (μεγάλη ποικιλία) κλασσικές αλλά και μοντέρνες, ασημένια στέφανα, προσκλητήρια και όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το γάμο σας.
Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το όνειρο να γίνει πραγματηκότητα και να αφήσει την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι πραγματικό, ΟΤΙ ΖΕΊΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!